Нестерпне

***
Війна - це смерть, людські прокльони,
потоки сліз і море крові,
на будь-якій прийнятній мові, 
загиблих - тисячі, мільйони...
Моїй країні люта помста:
за волелюбність споконвічну,
в царині часу потайбічній,
сусідня жага віроломства.
Бракує слів для виправдання,
російські танки - замість плуга,
жорстокість варварська, наруга...
Довіра страчена остання!

02.06.22


Рецензии