***

Мій дім-це моя рідна Україна!
Вона завжди найкращою була.
Це міцна розквітаюча родина
Для всіх,хто до неї серцем запалав.
Вона для всіх тепло і щирість душ
Веселі посмішки,душевна всім гостинність.
І зараз нашу душу на частини рвуть,
Озброєні ворожі біси,що несуть жахливість.
Ті,хто в своїй країні був ніким,
Хто марно жити звик в чужій країні.
Хто задарма хоче отримати калим,
Хто розкрадає нашу Україну.
Ідіть всі геть з рідних наших країв!
І не забруднюйте собою нашу землю.
Ми хочемо рясних мирних полів,
Без вашого ворожого коріння!


Рецензии