Экияти дуслык

"Чын дуслык - бары экият ул!"
Дисэлэр дэ: "Киноларда гына очырый".
Алар ялгышалар, алар белми берни...
"Булсын узенэ миннэн зур булэк!" - дип
Язмыш мина сине жибэргэн.

Синен белэн бар да уртак минем
Колэм дэ мин, елыйм кирэксэ.
Мохтаж булсам синен ярдэменэ,
Ышанамын синен килеренэ.
Син бит анлыйсын мине сузсез дэ.

Ялгышсам да гаеп итмэссен син
Дорес кинэш бирерсен хэрчак.
Эйткэлэшкэн чаклар булганда да
Йоремибез упкэлэшеп гомер чак.

"Чын дуслык - бары экият ул!"
Дисэлэр дэ: "Киноларда гына очырый".
Мина елмайды ул бэхет! Чонки:
"Булсын узенэ миннэн зур булэк!" - дип
Язмыш мина сине жибэргэн.

16.09.2021г.


Рецензии