Жан сердэшчем

Без - туганнар, йорэк хэм кунел белэн.
Анлашабыз ярты суздэн, бер караштан.
Без - бик торлебез болай карап торсан.
Шул ук вакыт бик охшашбыз синен белэн.

Икебезгэ хэрчак уртак безнен
Серме ул, шатлыкмы,эллэ куз яше.
Янымда син, хэм мин курыкмыйм.
Дустым син минем гомер-гомергэ.

Тынлама син! Кеше ни сойлэмэс!
Арттан гына орэ белэлэр!
Кыен чакларында - шуны гына бел син,
Чын дус хэрчак булыр янында.

Синен очен мин барына эзер.
Син дэ шулайдыр дип ышанам.
Без дусларбыз икэу синен белэн.
Мэнгелеккэ калсын булып шулай.

Тормышымда ни генэ булса да
Мин ашыгам сина сойлэргэ.
Рэхмэт сина, минем жан сердэшчем,
Очраганын очен гомер юлымда.

16.09.2021г.


Рецензии