Свобода

Як жалюгідно пахне та свобода
І крові запаху нам вистачить усім
Померли друзі рідні та пороги
Нам досі топчуть іроди русні

Коли вже світ залишить ця Росія
Хай розпадеться ця країна вся до дна
Хай втопляться ці виродки у нафті
І всі помруть від газу в своїх снах

Всі їх хотять загарбати країни
Але що красти виродки у вас?
Доріг немає років з двісті
Горілку лише пити - це ваш лиш шлях

В надії всі в моїй країні
Що вся держава ваша в прірву упаде
І всі хто там живе й мовчить у тих хатинах
Згорить до тла і вітер рознесе

Нам допомога Ваша не потрібна
Десятки тисяч полягли в війні
Ви зрозумієте коли упаде бомба
І знищить Ваше все, як це у нас ся є


Рецензии