Втратили себе

Всі іноді безпечні мов дитя
Всі спогади для них лиш насолода
Вони пройшли свій шлях і відчуття
Для них важлива лише їх свобода

Хто в їхньому житті був на шляху
Ті хто підняв з колін на ноги
Хто їх кохав за те що є
Вони забули й витерли лиш ноги

Для багатьох це просто був лиш шлях
В якому щастя й відчуття лише свобода
В обіймах й поцілунках у вуста
Вони лише зганяли з себе всі незгоди

Життя то шлях в якому ми ідемо
Хтось сунеться не мовби черепаха
А хтось побачивши тебе біжить
Немовби дві в житті невдахи

Зустрілися і мовби все твоє
Та скажуть всі, що то так не буває
Але вам я скажу одне
Хтось дійсно жде й тебе кохає

Пройдуть роки невдовзі Ваші
Лише у пам'яті залишиться одне
Коли зустріли ви свою в житті невдаху
І як обоє втратили себе


Рецензии