Мы ж з машынкамы лукшымы

Но вунь ко7 мяжу сфаю!

Мы надели наушники.
И косымо. Хули ж нам!
Хай хоть здохнэ вся гулыця
Чы и диточкы дурныка.

Нашы 3меры дужыя!
Мы уломыма й Буцыка ж!
А ны видають шус3кы,
Шо, мо, й мы маим гульника.

Шама ж думае тутыка
Шэ й в магазин во дунуты.
Ах, паршывцы свынюшные!
Мы ж у Шведа в гомнюшнику.

И, помывшы каструличкы,
Да на скорую ручыньку,
Мы прысив у в лёху й тут во
Уфключыф яндыксь-музычку.

Е й нагушникы в ДумКала!
И вуж бумкаем суткамы.
А ны екся прыслухваимсь
До всялякия й гукы унь.

...а у нас есця й гусы щэ!
Да. Ну, от, гындэ в Бусы аж


Рецензии