Dumnezeu sa ne erte parintii

              31.05.2022 год.
                HORODISTE
                (Mold)
Popositam din nou la frumoasa mea glie strabuna,
Cu miros de salcami si cu flori boieresti la perdea.

M-a intalnit numai dorul din casa,ograda pustie,
Ce adesea inflorea,cand eram eu copil langa ea.

Am stat mult lacrimand langa poarta de vremi mucezita,
Fara grai nestiind ce sa fac,ce zic,ori sa strig.

Numai inima arsa in flacari,palpia ranita,
Mai batea intr-un ritm intrerupt,obosit.

De ce oare,de ce asa se intampla?
Petrecuti pe un drum luminos de parintii iubiti,

Revenim peste ani ca ei iar sa ne-alinte.
Domnul sa-i erte pe scumpii,iubitii parinti!

Iar timpul tot zboara si viata mai iute descreste,
Lasand clipe sfinte si amintiri de neuitat.

Doamne,mai tine-ne si ne ocroteste,
Sa ne cinstim parintii,acei,care viata ne-au dat.

Trimite-ne Doamne putere,rabdare,
Sa mergem la pas,lin spre noi impliniri.

Iarta-ne,Doamne si ne miruieste cu jale,
In numele tatalui sfant din ceruri,A M I N!


Рецензии