Мы, люди

 
            Болгарский
            Мир и Люди

               
                НИЕ,  ХОРАТА 

                През живота ни сенки минават
                и връхлитат студени вълни.
                Те надежди и радост смразяват,
                предвещават стихийни злини.

                Кой в дълбоко ранения свят
                ще спаси всяко зрънце и цвят?

                Всички ние, които не грабим,
                не сме във властта и не мразим. 

                Ана  Величкова


Рецензии