Лютий у душi

Так довго у душі холодний лютий,
Хоча уже і літо за вікном.
Подивишся, ідуть щасливі люди,
А з України віє полином.

Усі думки летять туди, де горе
У двері рветься, смутком огорта,
Туди де ждуть "зелених коридорів",
Де рідний двір травою зароста.

Летять думки над вогнищем кривавим,
Над містом, над зруйнованим селом,
Над холодом зими таким тривалим,
Над демонічним аморальним злом.

Морозним болем розум надто скутий,
Убивчий протяг наскрізь пробира…
Так холодно в душі!.. Коли вже лютий
На спокій піде?  Вже давно пора!


Рецензии