How they are building beautiful China!

How they are building beautiful China!
And their attitude grows to the plan,
Creating paradise - thoughts of the planet,
Wounds of nature they are healing up

From techno damages, the Yangtze River
They are inspecting, protectint it all.
Happy with nature - their goals are clear.
The Chinese people inspire me a lot.


After watching the video Episode 20 "Beautiful China"
I recommend!



Елизавета Судьина

Как они строят прекрасный Китай!
Их отношение - уровень плана,
Мысли о мире - и созданный рай,
Как заживляют природные раны

От техногенности, реку Янцзы
Всю инспектируют и охраняют.
Счастье с природой - их цели ясны.
Сильно китайцы меня вдохновляют.


После просмотра видео Серия 20 "Прекрасный Китай"
Рекомендую!

Ссылка https://russian.cgtn.com/t/BfJEA-BcA-FAA/DfdHAA/index.html


Рецензии
I like the sense immensely. The poem is great.It reflects the main things regarding China.

Светлана Барашко   01.06.2022 09:41     Заявить о нарушении
You may like the inspiring video even more!

Елизавета Судьина   01.06.2022 10:34   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.