що там втрапилось, на вкраiiнi? 31-05-2022

що там втрапилось, на вкраїнi?
посказились ви там, чи що?
паляницю, мабуть, пiд'їли,
або що-небудь, погiрше ще?

в вас було таке багаття!
свято - кожен день!
так чому ж зараз "не брати"?
освiдомились в кожен пен?

поразхристали таку країну!
до майбутьного нi дiйшли...
довели до майжней руїни,
тай суворо вiд свiту пiйшли...

так кажить менi, будь ласка:
що вам потрiбно вже?
мабуть свiта якась казка?
мабуть життя, авжеж?


Рецензии