Обмани мене, коханий

Обмани мене любов'ю, обмани мене, коханий.
І нехай солодким буде цей осмислений обман.
Що таке любов насправді – це і дійсне, і омана.
Ми усі живемо часто в теплім мареві оман.

Обмани, і я повірю всім твоїм словам красивим.
Буду дотиками грітись, буду вірити в слова.
А не вірити у справжність ми, жінки, не маєм сили.
Хай закрутиться хоч трішки від зізнання голова.

Обмани мене, коханий. Що для тебе добре слово?
Просто видихни над вушком: "Я – кохаю", "Я – люблю".
Обмани мене, коханий, тінню світлої любові.
А гріхи твої – я власною любов'ю відмолю.


Рецензии