***

Чи знаешь ти ?-без віри не можливо, Знайти себе в щоденному житті, Чи знаешь ти?-що ти вродлива, Коли любов пізнаєш у бутті. А без кохання ти наче стеблина, Як лист кленовий ,що зів'яв, Та й без кохання жити не можливо Воно не може бути в забутті. Ця доля чайкою клекоче , Яка летить біля води, І кличе ,кличе ,кличе Потужно наче журавлі. Любов як Бог що зігрівае В потоках збуренних тривог, Та й у журбі не проминає Яка як сміття серед доріг. Чи знаешь ти?-Кохання вічне Коли в надіі дороге, Горить як зорі нескінченно-- Хай щастя всім воно дає.
Автор.Саранчев . Сергей.


Рецензии