Зло повернеться

Не завдавай нікому болю
І не радій чужій біді,
На горі не покращиш долю,
Скоріш -  сам будеш у нужді.

Не думай, що твої погрози,
Твої образливі слова
Дадуть тобі чуття і розум,
Щоб іншим в горі співчувать.

Не сій у душах зло й ненависть,
І гніву волю не давай,
Твій гріх порочний і лукавість
Не принесуть жаданий рай.

Не прикривай зухвальство драйвом,
Не сип близьким на рани сіль…
Зло повернеться бумерангом,
Пекучим зробить власний біль…


Рецензии