Вопрос без ответа

                Болгарский
                Мир и Люди

               
                ВЪПРОС  БЕЗ  ОТГОВОР

                Стихии и беди
                опустошават злобно
                Земята и Човека,
                Природа и сърца.

                Ще има ли след нас
                поточе неотровено
                и няколко за посев
                запазени зрънца?

                Въпрос без отговор
                останал досега...

                Ана  Величкова


Рецензии