Боже захисти

На чужині не легко жити,
Душа болить за рідний край
Летять у неба синь молитви
"О, милий Боже захищай!"
Чужі слова довкола линуть,
Не чути рідних, дорогих.
Летять думки на Україну,
До милих серцю плідних нив.
О, милостивий Боже добрий
Своїх діток Ти захисти,
А ворогів серця наповни
Прозрінням й Словом доброти.
На чужині нелегко жити,
Та ми радіємо з того,
Що ми Твої кохані діти
Й Ти нас навчаєш на добро.
Ми розуміємо не скоро
Відновиться рідна земля,
Багато лиха скоїв ворог,
Що немов крук кружля...кружля.
Та всі ми діти України,
Вона ,як матінка,одна.
Дай Боже відродитись сили
Щоб знов вона квітучою була!!!


Рецензии
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.