Украiне

Реве та стогне Украiна!
Своїх синів не зберегла мати,
Америці підставив спину,
Фашистів породи в собі.

Не плач ти мати, спас Росія,
Твоїх не гадили синів,
Нацистів посрубая шию,
Настане мир в стінах твої.

Прошу прощения за мой отнюдь не украинский язык.


Рецензии