за мотивами 90-го

Коли весь світ зі світлом розлучився,
всього за крок до світанкових врат,
облиш мене, невинного злочинця,
але не стань останньої із втрат,
останнєй краплей нинішнього суму
не стань, як після зливи суховій.
В оточенні задушливого тлуму
не зволікай самотності моїй.
Благаю так, якзаймані сміливці,
яким біда затиснула плече:
облиш із першим полум;ям зірниці,
коли плекає, більше, ніж пече,
і стане лихо вічного Ереба
лише відлунням небуття без тебе.


Рецензии