Im srtum

Im srtum ankyun babeci
Ev qo sere taqcreci
Tox aysor ashxarn imana
 Na Im tiruhin k darna

Qo achere indz ayrecin
Hangstucyuns hlecin
Arachi hayacqic tesa
Ime k lines haskaca

Du im sere entunecir
Im hoqum mi luys varecir
Aysor bahtis miacar
Kyanqis imaste darcar

Erazanqners katarvec
Sirtes shat ujex babahec
Erazi pes haytnvecir
Ev im sirte du gerecir

Создано / 18.07.2021г.


Рецензии