Повстануть тi хто вже загинув

Повстануть ті, хто вже загинув
І їхні душі з нашими зіллються.
Величні гори стрепенуться.
Боятись час давно минув.

До перемоги вже не так далеко.
Ми наближаємо цю мить що дня.
Вогонь у грудях не стиха,
Хоч зараз нам усім не легко.

Коли загине вище зло,
Закриє свої темні очі,
В мить зникне біль.
Затихнуть ночі,
Та не заплаче більш ніхто.


Рецензии