Цв те горобина, зацв ла калина

Цвіте горобина, зацвіла і калина
Духмяним ароматом наповнили двір
Із запахом бузку зільються  воєдино
І від них не можна відвести свій зір.

Все таке чарівне, мов юна дівчина
У якої щічки, немов маків цвіт
Хай цвітуть і пахнуть калина і горобина
А молода дівчина збереже свій рід.

Щоб завжди в здоров’ї була вся родина
Ніщо не тривожило серце і душу їх
Із щирим почуттям відносились до інших
Щоб завжди у праці був у них успіх.

26.05.2022

 


Рецензии