нульове

сонячно ранок вітає землю,
квітне вона в маЮ,
шум розбудить тебе на світанні,
щебіт пташиний в гаю, як в раю,
в вікна вірветься шалений вітер,
рватиме штору,
дзвенять рядки,
світ
даватиме рідні знаки — сонце проснулось —початок дню

08.15
29.05.2022


Рецензии