Жарчий-жарчий свитьтэ фары!

Мо, и вам в дыр пудфартыть

Едут-едут бэтээры!
А куды?! Ведь там фашыст!
Ну, хай взнае Сорос с чэлядь,
Чы шэ рускый мае пыць.

А то й Джонсон мае шося ж.
Вирыть в Бога навыть вин!
Ну, то чавкай там солому –
Е шэ в русичый Васыль!

Чэрван-Чэрван! Ты ж ничэй вуж.
Или там шэ бульбаши?
Ну, то нечисти з ЗаемЯ
Лупанэ шэ, мо, наш Грим!

Нич на гозыры Пысченым.
А чы плавав там Димитр?
Головницкого пове7,
Раз вин дав засраньцям хлибць.

И вот тут Бызнагавыцькый
Чы вмысыв вам кобасы?
Рич ны в тому, шо вы фрыцы,
А в тому, шо дэсь ДырЖын.

Жыны ж танкы в нашы дырк!

...а чыя во гэто хата?
Тут жывэ ж монах якыйсь


Рецензии