Сонця джерело

Сонце-світла джерело
Понад містом і селом
Понад лісом, гаєм, полем
По величним просторам!
Сходить. Землю обігріє!
Відчайдушно про все мріє!
Про Планету величаву!
Про вечірні заграви!
Для людей що орють плугом
Промінець кидає лугом
Щоб могли на ньому сісти
І смачненько попоїсти!
Урожай гарний зібрати
І доставить в кожну хату!
У мисочці на столі
Смачна їжа на зорі!

  28.05.22р


Рецензии