Вона дивилась на нього широко закоханими очима

Вона дивилась на нього широко закоханими очима,
а він не дивився на неї зовсім.
Вона була для нього самовпевненості причина.
А він був для неї остання осінь.

Як би не удавали чоловіки закоханих,
навіть коли закохані справді і дуже,
жінки завжди більше любов'ю заповнені
і віддають до краплини тіло та душу.

Ви ще хочете, щоб я повернувся до тієї історії,
з якої розпочалися рядки цього вірша?
Не чекайте, вони знову на морі:
він - плаває, вона - милується,
                а я їх просто на морі удвох залишу...


Рецензии