Будэ чы хтося начальством,

Ек даж старого за грудкы

Как завершаеца Карма?
Руганью ж, бранью.
Ібо, однако, всі Танькы
Відають Ваську.

І вот і вкрів і вкось натэ
Вам смачных чыколадый!
Ібо ж ты з Вівнёва в падлый
Вкрав усі Знанія.

Знають! І Бога ж, і Раму й
Як обслужыты улад, бач.
Взялі – за шыворот нафік!
Шоб в іх ны нога даж.

Да, есть фатальнэ сфіданне.
Так було в нас чы раз уж.
Бо ж і в затмення в7 надоть
Танцы робыты ночамы.

Вот і пітнастого мая
Есця ны дьявольська ласка.
І будэ завшы но з Матро,
А ны й ціп з Янусом мразька.

Ведьмы колы бо дозналысь
Хоть, ну, якыся скрыжалькы.
Разве трэ-нада гранатом
Шося навік залываты.

Да, то і е вжэ развязка.
І окончательна навыть.
Но для того, хто ударыв,
Будэ шэ, ох, ек уж сладко!

...мы жэ буськы бы тут прамо:
Ой! да ты навыть лукавый?!


Рецензии