Квез чухсагъул чи играми муаллим

Шумуд йисуз хьана вун чи гуьгъуьна,
Чи чирвални ,акьулни тваз гуьнгуьна,
Къакъатдайла шел ак/изва туьтуьна,
Квез чухсагъул чи играми  муаллим!
Алахъда чун х.уьз насигьат, куь илим!

Хьанай  вахтар бейкеф хьайи вун чакай,
Гьак/ ят/ани чи пад кьадай  виликай,
Хайибурун хьиз кьур чи гъил-гъиликай ,
Квез чухсагъул чи играми муаллим !
Алахъда чун хуьз насигьат ,куь илим!

Чаз кьвед лагьай ,,Диде",- тир вун гьамиша,
Чи женженвал рик/е хуьмир ,батмиша,
Чи мецелай кьабул ,Багъишламиша"!
Квез чухсагъул чи играми муаллим!
Алахъда чун хуьз насигьат ,куь илим!


Рецензии