Сину

Синку мій, тебе уже нема,
Ти загинув, я й не відчувала.
Поселилась у душі  зима,
Білим снігом скроні цілувала.

Як же важко синку... Я сама
Побілила на Великдень хату...
А картоплю, що мені вона,
У цім році посадили з татом.

Дуже гарна дівчина твоя,
Ми про тебе з нею говорили...
І якби не клятая війна,
Діточок би гарних народили.

Спочиваєш десь на чужині,
Під чужі людські молитви Божі.
Привезуть тебе колись мені,
Бо до тебе я прийти не можу.

Синку мій, тебе уже нема...



Заслужений журналіст та поет Василь  Головецький написав зворушливого вірша  «Ірпінь» . Дозволила собі написати вірш -відповідь.


Рецензии