***

Я так хотіла в тобі загубитись;
Мов в лабіринті шукати ходи,
Але ти не зміг мене полюбити,
Сказав лиш тихе "прости"...

Я так хотіла тобою напитись
Наче солодким домашнім вином.
Тепер не буду за тебе молитись;
Та й тобі вже давно все одно...

Ти для мене найсильніша отрута,
Що діє лише від думок вночі.
Та як мені зв'язати свої руки,
Щоб не писати про тебе вірші?..


Рецензии