Ухьтан абала юссе

Диля диккалла ц!алдиль
Шам дикьле яц!илялде
Далайля макьамидиль
Лагь юхуб яшилялде

Иля дяйля симанне
Ук!е букьи бидагъай
Улбад дакьиб лишанне
Х1иранне гьалакв агъай

Ухьтан абала юссе
Умутакквал чийгьмегьут
Мад ач!иля ч!ух!аре
Авиккулда гьаммайк!ут

Дуумад биц!иб ццабижиб
Гьабадулхъан бегвала
У яхккуб манзиллижиб
Дяххибсад бац!ла щала

Улбалла ц!алипанне
Бяхъибзиб диля ук!е
Сухъ диккалла дарманне
Чибакану, гъай юк!е.


Рецензии