Травень

Слова, мелодія, виконання - Бруна.
Пісню можна послухати тут:
https://www.youtube.com/watch?v=4ZDOKL-0QCs
26.05.2022.

1к.
Травневий дощ іде по світу,
І небеса такі привітні.
Дарують мить для порятунку
Від небуття страхіття, смутку.
Травневий рай такий яскравий,
Цвіте розмай, птахи співають,
Життя буя квітучим станом,
Лікує біль і цілить рани.

Приспів:
Травень трави
Твої цілющі, щастя твоє яскраве, травень.
Травень стань нам
Лікарем долі, щоб розквітала
Душа і вела нас божа воля…

2к.
Травневий дощ, немов молитва,
І небеса дихають світлом.
Дарують час, щоб всі надії
Втримали нас у лихолітті.
Травневий рай кличе додому
У небокрай, у світ любові.
Де кожен є дощу краплиной
Серед життя вічної днини.


Рецензии