Укропейцы

Укропейцы хлынули в Европы,
Отморозки, мама ,не горюй.
Без мозгов кричат хохло-холопы:
«Життя краще Бог нам подаруй».

Матка Боска! Що вони тут роблять?,
Не працюють нi за що, нiяк.
Кожна друга дiвчина iх про-лядь,
Вiддаються за пиво та коньяк.

О, mein Gott! Що треба нам робити?,
Вiд бандерiв пiшли метастази.
Мабуть, оптом треба iх сгубити?,
Та позбавимось вiд будь якой зарази...

Справка:

Эй, «беженцы», приезжающие в Европу на «Ауди» и Джипах последних моделей! Скажите, что я не прав!


Рецензии