Краса Украiни

Така краса є тільки в Україні!
Поглянь на квіти в лузі на калині,
На жовте поле, на зелений гай,
На світанковий ніжний небокрай.

Барвисті луки росами чарують,
Степи широкі травами милують,
Високе небо кличе в далечінь
І вабить світлом дивних мерехтінь.

Коли клубляться вранішні тумани,
Панує радість на лугах нірвани.
Дає наснагу чисте джерело
І соковитих свіжих рос срібло.

Краса природи душу надихає,
Глибоким змістом розум наповняє,
Вона прекрасна навіть в час важкий,
Її руїни - серця біль щемкий.
 
Молюсь за тебе, рідна Україно,
Бо ж я твоя є плоть, твоя дитина.
Про тебе мрії і мої думки,
Любов душі вливаю в ці рядки…


Рецензии