Пусть Человек найдет!

                Болгарский
                Земля и Человек


                ДАНО  ДА  НАМЕРИ!

                Живот, океани, нефт, минерали...
                Творила Земята велики блага.
                Накрая Човека без страх е създала -
                дарила го с Разум и сръчна ръка.

                Но сили от тъмни безмозъчни ери
                владеят все още това същество.
                Руши и убива. Дано да намери
                спасителен път към Любов и Добро!

                Ана  Величкова


Рецензии