Як тяжко жити коли несправедлив сть бачиш

Як тяжко жити коли несправедливість бачиш
А її бачимо ми всюди і завжди
І боляче дивитись коли дітки плачуть
І не знаєш чим же їм допомогти.

Звичайно, допомогти матеріально можна
Та як залічити рану ту сердечну,
Яка ще з малечку вже душу роз’їдає
І чим допомогти- цього ніхто не знає.

Цю біль всю на собі і я терпіти мушу
Бо виросла також без батьківської ласки
І часто перед його портретом
Зливала біль, яка палила мою душу.

Та як не старайся її позбутись тяжко
І у душі вона останеться на завжди
Та все ж потрібно далі жити
І старатися той біль не ворушити.
12.05.2022


Рецензии