Чал чэчле тузганагым!

Гомер булгач, тагын быел
Очраштык , тузганагым ла,
Очраштык, тузганагым!
Ел да апрель ж,иткэн саен,
Сары таж,ларын,ны куреп,
Ж,аннарым кузгаладыр!

Таж,ларын, кояз булса да,
Тамырларын, минем тосле,
Чалдыр шул, тузганагым!
Хэр яз саен, синен, кебек,
Мин дэ кояшка тартылам,
Дэрт шун,а  кузгаладыр!

Тиздэн синен, мамыклардай,
Хыял  парашюты белэн,
Очарбыз, тузганагым!
Чал булса да кун,ел - сабый:
Яз нурына исем китеп,
Бэхетем кузгаладыр!!!

25 май, 2022 ел


Рецензии