В той день

В той день,коли закінчиться війна,
І тиша обійме кожну родину.
Я с Богом посміхнусь від щастя вам
І серцем обійму кожну дитину.
І побажаю тільки теплоти
І зоряного в мирі неба.
Хай день скінчення назавжди прийде
І знов,як золото,блищать колосся хліба.


Рецензии