Коли закiнчиться вiйна...

Коли закінчиться війна, я приїду додому.
Всміхнусь рідним людям, погладжу знайомих котів.
Послухаю дивні тони солов'їних мелодій
В обіймах казковості зоряних тих вечорів.

Коли закінчиться війна - а вона закінчиться!
Знов буде і гамір, і сміх в переходах метро,
Коли закінчиться війна, я не буду спішити,
Але кожну мить проживати й творити добро.

Безжальна війна. О, скоріше б вона закінчилась,
Зажурений край мій щоб знову співав і радів!
Щоб втомлені люди, нарешті, хоч трішки спочили,
Щоб знов повернулась казковість моїх вечорів.

20.05.2022


Рецензии