Дэнджа, дэнджа, дэнджа - turn on your brains!

YOU STUPID SHMACK WHO IS ON DUTY
NO RIGHMING THIS TIME

For those who have heard me yet not listened - it is PARAMAOUNT that US Navy commander talks to me ESPECIALLY if anything is going on I am not aware off.

SUBМARINE'S TEAMS MAY BE EXPOSED TO TOPIYA MORE THAN HUMANS ATOP IT IS DANGEROUS!

ЭКИПАЖИ ПОДВОДНЫХ СТРОЕНИЙ И ПОДВОДНЫХ ЛОДОК МОГУТ БЫТЬ ПОДВЕРЖЕНЫ ВЛИЯНИЮ ТОПИИ БОЛЬШЕ ЧЕМ ЛЮДИ НА ПОВЕРХНОСТИ. ЭТО ОПАСНО!


Рецензии