Слава Украине! Героям слава!

Якщо говориш російською,
Живеш ти трубною сиською,
Тобi не знати героїв,
Твій мозок покритий корою!

Вся слава влади Зеленського -
Слуги Бандери Вселенського!
Пароль для всіх - "паляниця",
А гімн такий: опця дриця!

Олексiй Рассадiн
23 травня 2022 року


Рецензии