Горизонты познания

   
    верлибр

Горизонты жизни
Сказочные и нет
Где облака-Ангелы
Притягивают взоры
І ты невольно задаёшься вопросом
А как там куда мы
Непременно попадаем
Поздно или рано
И правда ли по восточной
Да и европейской
Мудрости туда
Улетает душа
Оставляя тело
В котором она коротала земной век
И почему вокруг
Этого так много споров
Даже теперь в век
Потока неисчерпаемой
Информации
Наверное здесь затронуты
Законы Всевышнего
Куда так просто не допускаются
Любопытные однако
Человеческий опыт
Уже практически
Достигает Ноосферы
А отдельные индивидуумы
Получают сверх возможности
Для общения с потусторонним
Видением ауры к примеру
Вокруг людей растений и даже предметов
Здесь тоже много запятых
Не готовность воспринимать
Это просто так на веру
А раз не всем это дано
То и с доказательствами сложно
Другое дело если всё происходит
В одной семье
Где есть доверие
И информация событий
Которые известны только им
Информация считывается
С помощью рук
С энергетического поля
Того же позвоночника
И когда уникальная
Информация таким образом
Предоставляется испытуемому
У него тихонько
Начинают шевелиться
Приподымаясь волосы
Да тайное со временем
Становится достоянием
Просто сегодняшнему
Человечеству все достижения
Которые оно в первую
Очередь старается направить во зло
Ещё рано раскрывать
Все секреты квантового мира
Однако кто очень
Хочет узнать больше
И готов духовно к этому
Тот может подойти
Намного ближе
К вечной Тайне
Уже сегодня
23.05.2022г.

Горизонти пізнання
          верлібр

Горизонти життя
Казкові і ні
Де хмари-Ангели
Притягують погляди
І ти мимоволі задаєшся питанням
А як там куди ми
Неодмінно потрапляємо
Пізно чи рано
І чи правда по східній
Та і європейській
Мудрості туди
Відлітає душа
Залишаючи тіло
В якому вона коротала земний вік
І чому навколо
Цього так багато суперечок
Навіть тепер у століття
Потоку невичерпної
Інформація
Напевно тут порушені
Закони Всевишнього
Куди так просто не допускаються
Цікаві однак
Людський досвід
Вже практично
Досягає Ноосфери
А окремі індивідууми
Отримують понад можливості
Для спілкування з потойбічним
Баченням аури наприклад
Навколо людей рослин і навіть предметів
Тут теж багато ком
Не готовність сприймати
Це просто так на віру
А раз не всім це дано
То і з доказами складно
Інша справа якщо все відбувається
В одній родині
Де є довіра
Та інформація подій
Які відомі тільки їм
Інформація зчитується
За допомогою рук
З енергетичного поля
Того ж хребта
І коли унікальна
Інформація таким чином
Надається випробуваному
У нього тихенько
Починає ворушитися
Піднімаючись волосся
Та таємне з часом
Все ж стає надбанням
Просто сьогоднішньому
Людству яке всі досягнення
Воліє в першу
Чергу направити на зло
Ще рано розкривати
Всі секрети квантового світу
Однак хто дуже
Хоче дізнатися більше
І готовий духовно до цього
Той може підійти
Набагато ближче
До вічної Таємниці
Вже сьогодні
23.05.2022 р.


Рецензии