Вiдпустити

Я маю тебе відпустити,
Просто із серця свого прогнать.
Я більше не можу тебе любити,
І ти це точно маєш знать.

Сказати то легко, а зробити?
Як довго це буде тривать?
Мені б на тебе краще забити
Та й взагалі тобі не писать.

Я повинна тебе відпустити,
Бо не бачу кроків назустріч.
Та серце хоче за все простити,
Щоб разом провести ще не одну ніч.


Рецензии