Куандаре, трай

                Муро
Ужар-лай ке;еж кастен
(Ыле тымык кумдыкеш)
Юмын икшывыже, трай,
Тольо кидыш чо;ештен.
Илыш нерген шонкален,
Шинчышна ме кутырен.
      Припев:
Чоным куандаре, трай!
Лийже ош т;няште рай.
Лийже ош т;няште рай,
Рай-рай-рай.

Трай йолташ, ончал каваш
Ны т;;алтыш, ны мучаш.
Чинчын-вунчын ш;дыр еш
Й;дш;-кечыже п;рдеш.
;рыктарыше т;ня,
Волгыдо Сандалыкна.

       Припев.

Ны ке;еж, ны теле.
Й;д ден кече веле?
Йомын мо идалык?
Лач пала Сандалык.
Ш;дырлан эреак рай?
Мемнамат на;гае, трай

     Припев
Эх, изи шол шулдырет,
Кеч с;рал, трай-рай, мурет.
Ушанаш шкалан кодеш.
Да молан кавасе рай?
Мландыштат илашыс сай.
     Припев
Лийже шочмо вер-ш;рем,
Ш;мбелем, Марий Элем,
Шыматаш да й;раташ —
Пелашем-пеледышем,
Икшывем, ш;м-чон суксем,
Шуко-шуко йолташем.

     Припев
Трай йолташ, ончал каваш:
Ны т;;алтыш, ны мучаш.
Чинчын-вунчын ш;дыр еш
Й;дш;-кечыже п;рдеш.
;рыктарыше т;ня —
Волгыдо Сандалыкна.
Припев.
       1997 ий 20 февраль.


Рецензии
Трай-божья коровка

Аркадий Букетов-Сайн   21.05.2022 19:15     Заявить о нарушении