Чон молан гын йула

                Муро
Тыглай огыл пайрем шуэш толын,
Тургыжал, чон молан гын й;ла?
Кундемнам авалта эрык толкын,
Марий Эл Президентшым сайла.

Он-т;ра лияш шонышо ятыр.
Шым гана висымеке, п;чман.
Лийже тудо Марий Эл верч патыр,
Лийына лач тунам пиалан.

Калык еш, колышт мошто, ит л;шк;,
Акылет дене лий тый чолга.
Савырнаш ынжак п;р; к;т;шк;,
Савырнет — сола тыйым сола.

Т;мыран, ш;выран марий калык,
Кутырен, ч;чкен колто марла.
Сай деч сайлан п;ралтын усталык,
Президентна шкенан ден пырля.

Он-т;ра лияш шонышо ятыр.
Шым гана висымеке, п;чман.
Лийже тудо Марий Эл верч патыр...
Лийына лач тунам пиалан.


Рецензии