Ти знову мен наснився

Тим, хто тепер біля Бога;;;

Ти знову мені наснився,
В садку, де розквітли вишні...
До стовбура прихилився
І слухав, як плаче тиша...

За нашими поцілунками,
Палкими обіймами зранку.
І кавою з візерунками,
Налиту в стареньку склянку.

Вуста твої шепотіли
Слова про палке кохання,
А очі вогнем миготіли,
Загадували бажання...

Та раптом із тиші - сирени,
Ввірвалися в сон...Тривога...
Ти більше не прийдеш до мене...
Тепер ти завжди біля Бога...

20.05.22.


Рецензии