А дitя кtо прiродъ

Но v а во суtiнёръ

Tiлькъ съльна людъна
Усtае, колъ въспалась.
Оt усtав мij Васълько
Аv вночi, в 3 годънъ. –

Хм! Да ек vэ tо въjшло?!
Бо v всtавав но аv в  пiвдэнь. –
А воt екся довмiвся
Впасtъ прамо в посtiльку.

Оt бо tак наробъвся
С сtаровъннэё  кiско,
Шо j въчэраtь нъ въjшло
Tуt во каj tелевiзёра.

Оt tоскъ повалъвся
По соправднij молitвъ.
А tо бадvан но скiлька
Кнезь почув бъ од вiдьмъj.

Tам vэ всэ оно j мiсяtь
Про капоt Кобзарiвськъj.
Ось в Олэся v Бузiнъ
Голова оно лъса.

Ну, Tарас був вампiром.
А сtiхъ пудробълъ.
Бъ j во гондъчкъ v в Бръля.
Вiн v в Бангкоку родъвсь пак.


Рецензии