Песня Украины

Україна - там, де любов,
Де долини, гори цвітуть.
Щире серце і свою кров
Не жалкують, в бій ідуть...

Пр/в:
Засяй, мов зірка, Україно-ненька,
Світлом перемоги, зозуленька!

Всі бійці: і вдень, і вночі
Захищають землю свою.
І летять лелеків ключі
В Україну, - як в раю.

Бийся ЗСУ - атакуй,
Буде всього: танків, гранат.
Бійся і тікай окупант,
Швидше іди: порахуй.

Відіб'ємо ворога ми
З рідної стороночки,
Шкода лише тої зими,
Знають сини й дочки.

Україна - там, де любов,
Де добро панує і мир!
Вільна, без російських оков,
Ненависті і тюрми.

Україна - там, де земля
Квітами вбирається.
Окупанте, - будь у Кремля,
Сокіл заливається.

Вільний і незламний народ
Переможе кляту війну,
Степів українських широт -
Збереже в душі весну.

Україна - світ перемог,
Україна - мати свята,
Україна - правда і Бог,
Довгі і щасливі літа!


Рецензии