Углоонэй бодолго Норильск дээрэ мэдуулгэ

Углоо бури hэриhэндэ баяртайб
Газаа сонхооро харахадамни,
hалхитайгаар тэнгэри шэнжэнэ.
hуу сайгаа Бурханда ургэжэ
Шэнэ hайхан удэрэй -
Шэнэ амисхал гэжэ hанагдана.

Муноодэр майн 19-дэ 2022 оной
Норильск хотоhо хубсаhа суглуулжа,
Талнах хото зоохэ ушартайб.
Табаан неделиин тусэбтэ
Удэр бури ажалдаа ябажа
Июниин 1-дэ амаралтада Ага тосхоно
Самолет гэhэн унаагар,
Гэртээ ошохо hанаатайб.

Буддын шажанай ном шагнажа,
Согьял Ринпоче багшын hургал захяа шутэнэб.
Пусть каждый день будет иметь посыл
для достижения добродетелей
в нашей жизни из 4 этапов естественного Бардо!
Муноо сагта амгалан тэнуюн
мэндэ ажаhуухамнай болтогой!


Рецензии