Я буду за аслов уvо v малiцца!

Падумаjtе, седому сtарiку
Ведь моvеt нанесti удар паршiвец
I даvэ аv загнаtъ до j Мамульк.

Я п вiдав, шо tакэ магло случiцца,
Tо, да, i нъ поjiхав бъ до чукч.
Нъчого v мнi i в городi нъ свitъtь:
Якъ шэ баксъ чъ хоtь прам-tкъ рупь.

Но воt i Снъ v булъ-tакъ болючъ!
А я узев да i рукоj махнув v.
А нъ шэ попросъв Анёла j Крiшну
Уладъtъ усё ек мае буць.

I снова tе v Вiденiя оt Шъвъ:
Смо3 v, шо будэ tем, кtо tак могуч!..
I показав уvэ бъз кулачъщъj.
Ну, i tого, шо Бък сказав нъ будь
А нъ в дiдульк.

А шо tъпэр ля нам в кого просъtъ.
Бо v iсtiнку шукав аv tоj баjсtрук.
Tълеtа бо одразу вдруг свяtъмъ
Сtановляця в Козуль, бъ j всяк Вяпрук.

Ну, вiдiш лi, Пръшэсtвiя vдуtь мъшъ.
Вонъ v всiх накормълъ j, хtо бъл худ.
А в jiм Хръсtа нъколъ j а нъ чуtь.
Ну, шо v, нъхаj обуюtь-одънуtь
Събэ свяtъх ув vъзнi другъj лучш.

...ну, вот тъпэр но туткъ вжэ j жъву.
Родне бо v навъть тъji, шо в хлъву


Рецензии